BH Telecom sponzor 7. internacionalne konferencije Featured

Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV

Kao što je javnosti poznato, BH Telecom je tokom dužeg vremenskog perioda nastojao osigurati korisnicima Moja TV usluge praćenje atraktivnih utakmica i drugih sportskih sadržaja koji se emituju na TV kanalima Sport Kluba. To nastojanje je nedavno uspješno i realizirano u saradnji sa Sport Klub d.o.o. Sarajevo, agentom principala United Media S.à.r.l. iz Luxembourga.

Tako će korisnici Moja TV, pored svih drugih atraktivnih TV sadržaja i usluga koje već imaju u svojim Moja TV paketima, od 1. septembra imati mogućnost praćenja programa paketa sportskih TV kanala Sport Klub i to SK 1, SK 2, SK 3, SK 4, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10 i SK Golf, kao i ostalih TV kanala iz United Media paketa kao što su N1, Grand, SK Esport, Vavoom i drugi.

 „Slijedeći višegodišnju poslovnu praksu da svojim korisnicima kontinuirano poboljšava usluge, kreira nove komunikacijske mogućnosti i servise,  te pruža nove pogodnosti i i benefite, BH Telecom je korisnicima Moja TV usluge omogućio besplatno praćenje kanala Sport Klub u narednom promotivnom periodu od nekoliko mjeseci. Uvrštavanjem Sport Klub kanala u ponudu, korisnici Moje TV će biti u toku sa brojnim evropskim i svjetskim sportskim sadržajima iz svijeta nogometa, košarke, rukometa, tenisa, moto sporta, hokeja i američkog nogometa te tako, uz BH Telecom Premijer ligu, Eurosport i ArenaSport kanale, imati najatraktivniju ponudu sportskih sadržaja. BH Telecom će i u narednom periodu unaprijeđivati ponudu sadržaja Moja TV usluge u cilju povećanja zadovoljstva korisnika“, izjavio je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora BH Telecoma.

 

Doživite ekstra brzine uz 4G+

Zamijenite karticu od 16. avgusta do 14. oktobra i uživajte u 10 puta većem streamingu, downloadu i uploadu!

Za sve koje u akcijskom periodu izvrše zamjenu kartice pripremili smo:

 BESPLATNU USIM karticu za: 

  • postojeće prepaid i postpaid korisnike mobilne mreže BH Telecoma, te korisnike postojećih Moj Combo i studentskih paketa, koji tokom akcije pređu na jedan od novih pretplatničkih extra mobilnih paketa BH Telecoma/ili na neki od novih paketa sa kombinovanim načinom plaćanja: Student NET, Student NET+ Combo NET, Teen i Assistant
  • nove pretplatnike mobilne mreže BH Telecoma koji zasnuju pretplatnički odnos tokom akcije
  • korisnike drugih mobilnih operatera koji prenesu broj u mrežu BH Telecoma tokom akcije
  • korisnike Moj izbor/Top Tim/Biz izbor usluga koji podnesu zahtjev za zamjenu na USIM kartice 

BESPLATNIH 5GB mobilnog interneta za sve Ultra korisnike. 

Promjenite stvari na bolje!

Zamijenite SIM za USIM, doživite ekstra brzine 4G+ mreže BH Telecoma.

 

 

STUDENT NET
Komunicirajte po veoma povoljnim tarifama uz kombinovane načine plaćanja, bez brige o prekoračenju budžeta.


Student NET paket uključuje:

  • novčani iznos od 15 KM kojim se automatski dopunjava bonus račun
  • 10 GB po maksimalnoj brzini uz ugovorni odnos o obaveznom trajanju na 24 mjeseca (5 GB mobilnog interneta bez ugovornog odnosa)
  • Korištenje 2 Naj broja
  • 300 besplatnih jedinica (besplatne minute/SMS) prema Naj brojevima, uz naplatu uspostave poziva